ALEGERI CCAU

În luna ianuarie 2016 în cadrul CCAU au loc alegeri ale echipei de conducere.

Program alegeri: 19 ianuarie 2016 - I termen; 26 ianuarie 2016 - al II-lea termen.

Candidaturi: La funcția de DIRECTOR și-a exprimat intenția de a candida, Conf. dr. Vasile ZOTIC, membru fondator CCAU.

SCRISOARE DE INTENȚIE

PROGRAM MANAGERIAL

CURRICULUM VITAE

 

În perioada 11-17 mai 2015 sub egida CCAU s-a organizat aplicația de teren a specializării Geografie, anul I de la Facultatea de Geografie, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca pe traseul: Cluj-Napoca - Iara - Buru - Baia de Arieș - Câmpeni - Gârda de Sus - Peștera Ghețarul Scărișoara - Roșia Montană - Abrud - Brad - Țebea - Deva - Simeria - Hațeg - Baru Mare - Mănăstirea Prislop - Hunedoara - Petroșani - Mănăstirea Lainici - Tg. Jiu - Mănăstirea Tismana - Baia de Aramă - Băile Herculane - Orșova - Drobeta Tr. Severin - Belgad - Oravița - Bozovici - Caransebeș - Oțelu Roșu - Hațeg - Orăștie - Alba Iulia - Cluj-Napoca. Mai multe informaţii puteţi citi aici.

În perioada 1-7 august 2014 sub egida CCAU s-a organizat cea de-a II-a Expediţie Montană Itinerantă MUNŢII RODNEI, 2014.

În anul 2014, sub egida CCAU, s-a organizat cea de a 6-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Rural Space and Local Development cu tema Peripheral Rural Areas between Certain Existence and Uncertain Development [RSLD].

În perioada 21-28 iulie 2014, Dr. Ewa KACPRZAK şi Dr. Barbara MACKIEWICZ de la Universitatea Adam Mickiewicz, Facultatea de Geografie şi Geologie, Institutul de Geografie Socio-Economică şi Management Teritorial, Departamentul de Management Alimentar şi Spaţii Rurale din Poznan, POLONIA au efectuat un stagiu de cercetare în România, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie, Centrul de Cercetare a Aşezărilor şi Urbanism. Cu această ocazie, a fost susţinută prelegerea cu titlul "Ecotourism in Poland" în ziua de marţi, 22 iulie 2014, de la ora 10:00, la sediul CCAU. Mai multe informaţii puteţi citi aici.

În perioada 16-23 mai 2014, Prof. dr. Per Åke Nilsson din Suedia a efectuat un stagiu de cercetare în România, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie, Centrul de Cercetare a Aşezărilor şi Urbanism. Cu această ocazie, domnia a susţinut prelegerea cu titlul "Heritagization" în ziua de miercuri, 21 mai 2014, de la ora 10:00, la sediul CCAU. Mai multe informaţii puteţi citi aici.

În perioada 15-21 iulie 2013 sub egida CCAU s-a organizat prima Expediţie Montană Itinerantă MUNŢII RODNEI, 2013.

În anul 2012, sub egida CCAU, s-a organizat cea de a 5-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Rural Space and Local Development cu tema Spațiul rural montan. Experiențe, prezervare, tendințe și provocări viitoare [RSLD].

În intervalul 8 - 14 octombrie 2012, sub egida CCAU, s-a organizat I-a dediție a Săptămânii Bobocilor la Geografia Turismului [SBGT].

În anul 2010, sub egida CCAU, s-a organizat cea de a 4-a ediţie a Conferinţei Internaţionale Rural Space and Local Development cu tema Regenerarea spaţiului rural [RSLD].

Centrul de Cercetare a Aşezărilor şi Urbanism a înfiinţat revista de specialitate cu titlul Settlements and Spatial Planning, editată exclusiv în limba engleză, cu apariţie bianuală [JSSP].